Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ούτε απαιτείται λήψη επιπλέον μέτρων τονίζει ο Δήμος Λαρισαίων σε ανακοίνωσή του σχετικά με την 42χρονη υπάλληλο που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Οι κατευθύνσεις από τον ΕΟΔΥ είναι καθησυχαστικές, καθώς ο υπάλληλος βρέθηκε για τελευταία φορά στο Δημαρχείο, πριν έντεκα ημέρες και ειδικότερα την Μεγάλη Δευτέρα και για λίγες ώρες, αφού τελούσε και τελεί σε άδεια.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«H 42χρονη υπάλληλος του Δήμου Λαρισαίων βρέθηκε θετική στον κορωνοιό, μετά από ιχνηλάτηση κρούσματος που είναι στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Η εν λόγω υπάλληλος, βρέθηκε για τελευταία φορά στο Δημαρχείο, πριν έντεκα ημέρες και ειδικότερα  την Μεγάλη Δευτέρα και για λίγες ώρες, αφού τελούσε και τελεί σε άδεια.

Μετά από επικοινωνία στελεχών του Δήμου με τον ΕΟΔΥ και την ιατρό εργασίας του Δήμου, επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε απαιτείται λήψη επιπλέον μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι στο Δημαρχείο και τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Το Δημαρχείο, όπως και όλα τα Δημαρχεία της χώρας, παραμένει κλειστό για τους πολίτες, ενώ οι υπάλληλοι εργάζονται σύμφωνα με όσα προβλέπουν τα γενικότερα μέτρα προστασίας που αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικών (εκ περιτροπής φυσική παρουσία στην υπηρεσίες, τηλεργασία κ.α).

Παρά τις καθησυχαστικές κατευθύνσεις από τον ΕΟΔΥ, για προληπτικούς και ψυχολογικούς λόγους το πρωί πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε γραφεία της υπηρεσίας που εργάζεται η εν λόγω υπάλληλος.»