Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων, Ρένας Καραλαριώτου, με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη.

Με νέα δήλωσή της η Ρένα Καραλαριώτου απαντά στον δήμαρχο τονίζοντας τα εξής:

Είναι απολύτως κατανοητή η ανησυχία του απερχόμενου δημάρχου από την συνένωση των δημοτικών μας παρατάξεων και την υποστήριξη της αυτοδιοικητικής μας προσπάθειας και της κας Ρένας Καραλαριώτου από την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και άλλες ευρύτερες δυνάμεις της πόλης. Του συνιστούμε ψυχραιμία.

Από την αντίδραση του είναι ακόμη φανερό ότι ζει και κινείται σε εικονική πραγματικότητα. Βλέπει ως «πρωτόγνωρο» έργο, τα όσα μπαλώματα προσπαθεί να κάνει την τελευταία στιγμή, μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια αδράνειας. Όμως, οι πολίτες ξέρουν και θα κρίνουν το «πρωτόγνωρο» έργο του και κυρίως θα τον κρίνουν για τις χαμένες ευκαιρίες και για όσα δεν έχει κάνει

Η  πραγματικότητα τώρα του χτυπάει την πόρτα, αναγκάζοντας τον να συνειδητοποιήσει, πως μια μεγάλη, ενωμένη, αυτοδιοικητική παράταξη,  στέκεται απέναντί του για να μιλήσει, όχι τόσο για τα χαμένα χρόνια της δημοτικής του αρχής, όσο για το μέλλον της πόλης.

Γιατί η Λάρισα και οι Λαρισαίοι αξίζουν ένα καλύτερο αύριο.