Εντυπωσιασμένη δήλωσε  η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου κατά την επίσκεψη της στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, όπου και εγκαινίασε την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Από την ανασκαφή στην παρουσίαση». Η κα Κονιόρδου σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους εξήρε τη δουλειά και το μεράκι των ανθρώπων που έστησαν το Διαχρονικό Μουσείο και τόνισε πως το υπουργείο πρόκειται να ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης ώστε το Μουσείο να αποτελέσει προορισμό για επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οσον αφορά το αρχαίο θέατρο, επανέλαβε την απόφαση της κυβέρνησης να ολοκληρωθεί η αναστήλωση του επόμενα δύο-τρία χρόνια.
Η υπουργός Πολιτισμού μετά την περιήγηση της στους χώρους του Μουσείου, εγκαινίασε την εκθεση φωτογραφίας, το υλικό της οποίας αντλήθηκε από το πλούσιο αρχείο των Εφοριών Πελλας και Ανθρωπολογίας και Σπηλαιολογίας και παρουσιάζει εντυπωσιακές εικόνες με κεντρικό θέμα την προστασία, συντήρηση και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων αλλά και τη γεμάτη εκπλήξεις εργασία μέσα στα σπήλαια.

ert.gr