16 εκλογικά κέντρα με 19 τμήματα θα στηθούν στον Νομό Λάρισας για την εκλογική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί για την ανάδειξη του ή της προέδρου που θα ηγηθεί της νέας κεντροαριστερής παράταξης, ενώ αύριο Κυριακή από τις 8 εως και τις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελική δοκιμή των συστημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για τη διαδικασία.
«Είμαστε αισιόδοξοι και βλέπουμε να προκύπτει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στην ψηφοφορία, ενώ τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν προσέλευση 150 χιλιάδων ατόμων σε πανελλαδικό επίπεδο» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στη Λάρισα ο κ. Αλέξανδρος Κατσαντώνης, ως μέλος της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα μικρό... θαύμα, καθώς τόνισε ότι η πλειοψηφία των εμποδίων έχει ξεπεραστεί.
«Θα σας θυμήσω ότι είχαμε απευθυνθεί σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών και είχε ζητήσει ένα εκατομμύριο ευρώ για να προετοιμάσει τη διαδικασία μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η διαδικασία όμως θα πραγματοποιηθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 12 Νοεμβρίου, με τους συμμετέχοντες να καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση με τα στοιχεία τους αλλά και επιβεβαιώνοντας ότι αποδέχονται και συμβαδίζουν με τις αρχές του προοδευτικού χώρου, ενώ υπάρχει και αντίτιμο 3 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα των εκλογών. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ, με εξαίρεση κάποιες περιοχές της Αθήνας, όπου και θα κλείσουν στις 9. Από την άλλη, περίπου στις 11 το βράδυ θα προκύψουν αποτελέσματα, τα οποία όμως από εκείνη τη στιγμή θα δείχνουν τον τελικό νικητή.

thessaliatv.gr