Την Τρίτη 7 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Ε΄ΚΑΠΗ-Αγ. Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στη λήξη  των μαθημάτων των ομάδων γυμναστικής , χορού και χειροτεχνίας.

   Το χορευτικό παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς και ακολούθησε πρόγραμμα κινησιοθεραπείας που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Συντονίστρια και υπεύθυνη γυμνάστρια της ομάδας είναι η κ. Φελέκη Αλεξάνδρα.

   Στην είσοδο της αίθουσας του ΚΑΠΗ υπήρχαν αρκετά εκθέματα της ομάδας χειροτεχνίας τα οποία προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση στους παρευρισκόμενους. Αξίζει να αναφερθεί ότι η δασκάλα κ. Μπέσσα Κατερίνα  όπως και οι μουσικοί της βραδιάς συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.

   Στη συνέχεια το μουσικό σχήμα αποτελούμενο από την κ. Αθηνά Πολυμέρου στο τραγούδι, τον κ.Αχιλλέα Χειμώνα στο μπουζούκι, τον κ. Ριζούλη Στέλιο στο αρμόνιο και τον κ. Βαϊτση στο κλαρίνο, διασκέδασε τους ηλικιωμένους προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα. 

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας  κ. Καλτσάς , ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος σε θέματα ΚΑΠΗ κ. Τσαούσης , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αναστασίου, η Διευθύντρια Πρόνοιας κ. Ζιώγα και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μπαξεβάνου.