Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας καλεί τους φίλους του και τα μέλη του σε συλλαλητήριο την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, που διοργανώνεται από την Ομοσπονδία μας (ΟΠΟΤΤΕ), στα πλαίσια της κοινής δράσης, για την περικοπή των επιδομάτων και το δημογραφικό.

Οπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου "σαν τρίτεκνοι επιβάλλεται να έχουμε μαζική συμμετοχή, γιατί μόνο έτσι θα δείξουμε τη μεγάλη μας δύναμη.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας!
Σαν τρίτεκνοι επιβάλλεται να έχουμε μαζική συμμετοχή, γιατί μόνο έτσι θα δείξουμε τη μεγάλη μας δύναμη.
Το χρωστάμε στα παιδιά μας !
Πρέπει οι κυβερνώντες να μας δουν και να νοιώσουν την απειλή από την ανάσα μας! Γιατί με τους αγώνες πάντα κερδίζουμε!" Ρ
Θα διατεθεί λεωφορείο για δωρεάν μετάβαση και επιστροφή, εφόσον ο αριθμός των επιθυμούντων να συμμετάσχουν είναι σε ικανοποιητικό αριθμό για την μίσθωση λεωφορείου.
Η αναχώρηση θα γίνει περίπου στις 06:00 στις 19 Μαρτίου 2018 με νεώτερη ανακοίνωση για την ακριβή ώρα και τόπο, διότι το λεωφορείο θα μεταφέρει και τρίτεκνους από Θεσσαλονίκη και Κατερίνη και επιστροφή περίπου στις με 20:00 με 21:00  άφιξη στην Λάρισα.
Τα μέλη που ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ.:
6978220046 και
6983504021
Προθεσμία έως την Πέμπτη 15/3, ώρα 12:00 ."