Η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας καλεί τον λαό της Λάρισας να συμμετέχει στην Πανθεσσαλική αντιπολεμική κινητοποίηση στο Στεφανοβίκειο το Σάββατο 10 Νοέμβρη.  
Η προσυγκέντρωση  θα γίνει στην  πλατεία του σταθμού στις 11.00 και η αναχώρηση για Στεφανοβίκειο στις 11.30
Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:
«Στη περιοχή μας πυκνώνουν τα σύννεφα του πολέμου. Από την Ουκρανία ως τη Συρία, στα Βαλκάνια, το Αιγαίο, την Κύπρο και τη   Μέση Ανατολή, σχηματίζεται ένα  τόξο θερμών  αντιπαραθέσεων με κύριο υπαίτιο τον Ευρωατλαντικό ιμπεριαλιστικό Άξονα ΗΠΑ-ΕΕ-Ισραήλ.
Οι πόλεμοι καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους λαούς ενισχύουν τον ρατσισμό, τον   εθνικισμό,   την   πατριδοκαπηλία   και   τον   φασισμό   ενώ   παράλληλα κατακρεουργούν τα δικαιώματα της εργαζόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας.
H κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εκφράζοντας τα  συμφέροντα  της ελληνικής ολιγαρχίας, αναζητεί προστασία στο πλευρό των ΗΠΑ και εμπλέκει τη  χώρα σε επικίνδυνα   γεωπολιτικά   σχέδια.  Η τελευταία επιδιώκει  να αναδειχθεί   ο αποτελεσματικότερος επιστάτης του ΝΑΤΟ στην περιοχή και να αναβαθμίσει την δική της γεωστρατηγική θέση.
Όλα αυτά έχουν και άμεσες επιπτώσεις στην περιοχή μας. Στον Τύρναβο συνεχίζει να λειτουργεί διοικητικού χαρακτήρα στρατηγείο του ΝΑΤΟ. Στο αεροδρόμιο της Λάρισας εγκαταστάθηκαν τα αμερικάνικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (DRONES) για συμμετοχή στις επιχειρήσεις της λυκοσυμμαχίας, στο Κουτσόχερο εδράζεται το σημαντικότερο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη χώρα και το Στεφανοβίκειο αναβαθμίζεται σε βάση ελικοπτέρων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Το ΝΑΤΟ ποτέ και πουθενά δεν εγγυήθηκε την ειρήνη, αντίθετα σκορπά παντού τον πόλεμο. Μόνο  ο  λαός μπορεί  να υπερασπιστεί  την  ειρήνη, να  αποτρέψει τη γενίκευση του  πολέμου καινα  υπερασπιστεί τα κυριαρχικά  του δικαιώματα. Τα συμφέροντα των λαών της περιοχής και πρώτα από όλα το δικαίωμα στην ζωή δεν έχουν καμία σχέσημε τα συμφέροντα  και τους ανταγωνισμούς των κυρίαρχων τάξεων.  Ο πόλεμος τους αποτελεί   την συνέχεια της  ψευδεπίγραφης ειρήνης τους. 
Σήμερα ελεύθερος λαός είναι μόνο εκείνος όποιος στέκεται δίπλα σε κάθε λαό που βρίσκεται στο στόχαστρο των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ και ενάντια σε κάθε κυβέρνηση που στηρίζει και συμμετέχει σε εγκληματικούς βομβαρδισμούς».