Η ομάδα χορού Off Art και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, καλούν επαγγελματίες εικαστικούς, performers, σκηνοθέτες, χορογράφους, μουσικούς κτλ. και ομάδες ανάλογων κατευθύνσεων, για να συμμετέχουν στο 4ο Φεστιβάλ Open Nights.
Το Open Nights είναι ένα διακαλλιτεχνικό φεστιβάλ που θα γίνει τη χειμερινή σεζόν 2018/19 στη Λάρισα, ενώ μέρος του θα παρουσιαστεί στην Αθήνα σε συνεργασία με τον πολυχώρο Booze Cooperativa.
Το θέμα του 4ου φεστιβάλ ειναι η Αιδώς.
Ένα βαθιά υπαρξιακό και γνώριμο συναίσθημα, με χαρακτήρα υποκειμενικό και διυποκειμενικό, που αφορά όλα τα πεδία της ζωής, τις σχέσεις, τις αξίες, τις πεποιθήσεις, την κουλτούρα, την οικογένεια, τον ίδιο τον κοινωνικό δεσμό, αλλά και την τρέχουσα ηθική.
Το 4ο φεστιβάλ OPEN NIGHTS εστιάζει στη σχέση της έννοιας με το σώμα, τις ατέλειες, την ηθική, την ταυτότητα, την κοινωνική εικόνα, ενώ ζητά να διερευνήσει τη σχέση ελευθερίας και εξουσίας στη διαμόρφωση μίας ταυτότητας και μιας αυθεντικής ύπαρξης.
Το φεστιβάλ, ευελπιστεί να προσεγγίσει το εκάστοτε θέμα από διαφορετικές πλευρές και να συνεχίσει να δημιουργεί τη βάση ενός ανοικτού διαλόγου των Τεχνών με την πόλη και την κοινωνία γενικότερα.
Οι καλλιτέχνες ή οι ομάδες που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, παρακαλούνται να στείλουν βιογραφικό, παρουσίαση του έργου τους έως σήμερα, και τη σχετική με το θέμα πρότασή τους, υποστηρίζοντάς την από ένα κείμενο (έως 250 λέξεις).
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opennights.blogspot.com & www.offart.gr
Αποστολή προτάσεων στη διεύθυνση offartdance@gmail.com, έως 30 Σεπτεμβρίου 2018.