Την ήττα με 2-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο γνώρισε η ΑΕΛ. Οι βυσσινί δεν αγωνίστηκαν καλά για ένα ακόμα παιχνίδι και δέχθηκαν εύκολα γκολ, ενώ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χούμπτσεφ.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έφτασε στην 3η εφετινή της νίκη (παραμένει αήττητη) χωρίς να εντυπωσιάσει. Ήταν, όμως, πολύ πιο αποτελεσματική από την ΑΕΛ, που εάν εξαιρέσει κανείς μία καλή στιγμή που είχε στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα δεν φάνηκε καθόλου.

Οι γηπεδούχοι πήραν... κεφάλι στο σκορ στο 54' με αρκετή δόση τύχης. Ο Γρομητσάρης προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπρούνο και πήγε στο δοκάρι του Κρίστινσον, με τον Βραζιλιάνο, όμως, να παίρνει το «ριμπάουντ» και να την στέλνει στα δίχτυα (1-0). 

Στο 70’ οι ισορροπίες άλλαξαν κι έγιναν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΛ, καθώς ο Χούμπτσεβ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Την αριθμητική υπεροχή εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι στο 85’ με γκολ του Ουγκράι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.