Σύσσωμη η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory επισκέφθηκε την Τετάρτη (23/12) το κατάστημα της γνωστής και πετυχημένης αλυσίδας, Bread Factory, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

Το κατάστημα, το οποίο θα έχει 24ωρη λειτουργία, επτά (7) ημέρες την εβδομάδα, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καρδίτσης 108 και Εχεκρατίδας. Σίγουρα, προσφέρει κορυφαία επιπέδου εμπειρία στην εστίαση, στα αρτοποιήματα, στα γλυκά, στο μαγειρευτό φαγητό, ακόμη και στα τυποποιημένα τρόφιμα.

Τα εγκαίνια που έγιναν σε στενό κύκλο λόγω της πανδημίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμος, μαζί με τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης π. Ιγνάτιο Μουρτζανο. Στα εγκαίνια, εκτός των μελών της ομάδας μας, παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός και ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, κ. Μιχάλης Αναστασίου.

Τους επισήμους αλλά και τους επισκέπτες υποδέχθηκαν τόσο ο ιδιοκτήτης του τοπικού καταστήματος, κ. Χαράλαμπος Καραμανλής, όσο και ο εταιρικός εκπρόσωπος των Bread Factory, κ. Θάνος Κολοκυθάς.

Να σημειώσουμε ότι η αλυσίδα Bread Factory στηρίζει τους μακροχρόνια ανέργους, παρέχοντας έκπτωση σε όλα τα καταστήματα κατά 20% σε όλα τα είδη για το διάστημα 14/12 έως 6/1. Όπως επισημαίνεται: «στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η κάλυψη των αναγκών, που διευρύνονται τις συγκεκριμένες μέρες σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά με έμφαση στις ομάδες πληθυσμού που έχει μειωθεί αισθητά το εισόδημα τους».