Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των σχολείων για τις εορτές των Χριστουγέννων, βρέθηκε στο 1ο ειδικό νηπιαγωγείο Λάρισας που συστεγάζεται με το ειδικό δημοτικό στη Μουσών 1 της Νεάπολης, για καλό σκοπό.

Η δράση της ομάδας προγραμματίστηκε άμεσα από τους υπεύθυνους των σχολείων που μας υποδέχτηκαν με διάθεση στο χώρο εργασίας τους, τειρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης - Κεν Μπράουν συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο Τύπου της ομάδας, έφτασαν ως τη Νεάπολη όπου μοίρασαν μάσκες, έτσι ώστε τα παιδιά των δύο σχολείων, αλλά και το προσωπικό, να προστατεύονται από τον Covid-19 που είναι σε έξαρση τους τελευταίους μήνες. 

Τις μάσκες υψηλής ποιότητας, παρέλαβε ο Διευθυντής του πρώτου ειδικού νηπιαγωγείου Λάρισας, ο οποίος ευχαρίστησε την ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory για την κίνηση της.

Να σημειωθεί πως δεν υπήρξε επαφή με κανένα παιδί για λόγους ασφαλείας, και το ραντεβού ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά, με την ελπίδα ό,τι θα μπορέσουμε να αντικρίσουμε τα χαμόγελα των μικρών μας ηρώων μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας τους.