O επικεφαλής του συνδυασμού «Λαρισαίων Κοινόν» κ. Κ. Βαϊούλης, ενόψει του β’ γύρου των εκλογών στο Δήμο Λαρισαίων, σε μήνυμά του καλεί τους Λαρισαίους να ψηφίσουν κατά συνείδηση.
Αναλυτικά: 
"Ευχαριστώ όσους ψήφισαν την παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» και εξέλεξαν εκπρόσωπο του αδέσμευτου πατριωτικού χώρου στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Αισθάνομαι υπερήφανος για όλους τους υποψηφίους και τους εθελοντές του συνδυασμού που βοήθησαν, σε ένα ιδιαίτερα πολωμένο πολιτικό περιβάλλον, να πραγματοποιήσουμε έναν αξιοπρεπή, καθαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα.
Η «Λαρισαίων Κοινόν», πιστή και αταλάντευτη στις αρχές, στις θέσεις αλλά και στον αξιακό κώδικα πάνω στον οποίο δημιουργήθηκε και πορεύτηκε έως σήμερα, σχετικά με τη στάση της στον Β΄γύρο των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 2 Ιουνίου, δηλώνει τα εξής: Οι εκλογές αυτές είναι αυτοδιοικητικές και έτσι πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε όλοι.
Την δεύτερη Κυριακή εκλέγουμε δήμαρχο. Καλούμε τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους να ψηφίσουν όποιον κρίνουν ως καταλληλότερο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της Λάρισας. 
Σε κάθε περίπτωση δεσμεύομαι  ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα είμαστε η Εθνική αντίσταση σε επίπεδο δήμου Λαρισαίων, θα προασπίσουμε την καθημερινότητά των δημοτών, θα αγωνιστούμε για μια πόλη ίσων ευκαιριών για όλους και θα αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε θίγει τον πατριωτισμό και την τοπική μας ταυτότητα.
Ερχόμαστε για να προάγουμε τον δημόσιο διάλογο και την σύνθεση για το καλό της πόλης μας.
Γι’ αυτό προτάσσουμε την προσφυγή σε τοπικά δημοψηφίσματα για την πιο ουσιαστική  συμμετοχή των συμπολιτών μας  στην συνδιαμόρφωση των λύσεων που καθορίζουν την ποιότητα ζωής και το μέλλον όλων μας."