Δεν τα κατάφερε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην Αθήνα, όπου  και ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 3-0. Σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΛ είχε  την καθολική υπεροχή κατάφερε να χάσει από έναν αντίπαλο που ήθελε  περισσότερο τον αγώνα και έπαιξε με πολύ πάθος και δύναμη.

Η ΑΕΛ είχε μία φλύαρη υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης  όμως δεν ήταν ψύχραιμη και καθόλου ουσιαστική με αποτέλεσμα να  δημιουργήσει σε όλο τον αγώνα μόλις 2-3 φάσεις. Σε ένα πολύ κακό  παιχνίδι ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί ουσιαστικά στην μοναδική  φάση που έκανε, σε μία βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, η  οποία δεν αντέδρασε σωστά και δέχθηκε το τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ πίεσε ακόμα περισσότερο όμως η μπάλα απλά  κυκλοφορούσε έξω από την περιοχή του αντιπάλου χωρίς να γίνονται  φάσεις για γκολ. Οι προσπάθειες της ΑΕΛ για να σημειώσει κάποιο τέρμα  τερμάτισαν δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα όταν σε πολύ μακρινή  εκτέλεση φάουλ του Ατρόμητου, η Νάση έκανε κακή εκτίμηση και δέχτηκε  ένα απίστευτο τέρμα για την κλάση της, ενώ δύο λεπτά μετά σε μία ακόμα  εκτέλεση φάουλ η άμυνα της ΑΕΛ απογοητευμένη και από την τροπή του  αγώνα ήταν απλός παρατηρητής στην φάση και ο Ατρόμητος έκανε πολύ  εύκολα το τελικό 3-0.

Χαρακτηριστικό αυτού του περίεργου αγώνα είναι ότι ο αντίπαλος στην  ουσία έβαλε τρεις φορές την μπάλα στην περιοχή της ΑΕΛ και σημείωσε  τρία τέρματα. Αξίζει να αναφερθεί και η πολύ καλή διαιτησία του αγώνα  σε ακόμα μία αναμέτρηση της ΑΕΛ.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος

Ξεκίνησαν: Νάση, Γαγάρα, Κούκου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Γκατζογιάννη,  Ζντράβκοβιτς, Κόλλια, Φάτα, Σρετένοβιτς, Χριστοφορίδη

Αλλαγές: Λόγου, Τσούκα, Σακελλάρη

Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασειάσου, Πουρλιώτη, Μπούμπα, Μπελμέζα

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία την ομάδα του Ατρόμητου και  συνάμα εύχεται ταχεία ανάρρωση στην παίχτρια και αρχηγό του Ατρόμητου  Μαίρη Τράγου, η οποία και τραυματίστηκε στο μαρκάρισμα της  Γκατζογιάννη λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην συνέχεια η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας αυτήν την Κυριακή τις  Αβαντες Χαλκίδας, στον εξ΄αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής. Ο αγώνας  θα ξεκινήσει στις 14:00 στο στάδιο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ πλέον να μην  έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες.