Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα ημερίδα με θέμα «Θρομβοφιλία: Νεότεροι προβληματισμοί στην αναπαραγωγή».
Η διοργάνωση γίνεται με πρωτοβουλία του δικτύου πιστοποιημένων ιατρείων iatrica, στο  ξενοδοχείο Imperial (Φαρσάλων 182, Λάρισα), από τις 12.00 έως 15.00.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων που διαφαίνονται στην πρόβλεψη και αντιμετώπιση της θρομβοφιλίας κατά την εγκυμοσύνη και η ουσιαστική επισήμανση της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης της ασθενούς, με κύριο στόχο την επιστημονική ενημέρωση, εκπαίδευση και συνεργασία του ιατρικού δυναμικού της τοπικής κοινωνίας της Θεσσαλίας.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρατεθεί στρογγυλή τράπεζα, την οποία θα συντονίσει η κα Χατζηβασιλείου Παναγιώτα, Ιατρός Βιοπαθολόγος, Επιστημονική Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Medisyn. Τις θεματικές ενότητες θα αναπτύξουν ο κος Ιωαννίδης Γεώργιος, Αιματολόγος, ο οποίος θα αναφερθεί στις βασικές έννοιες και αρχές διερεύνησης της Θρομβοφιλίας και ο κος Βενέτης Χρήστος, Γυναικολόγος Μαιευτήρας, που θα αναπτύξει το θέμα της Θρομβοφιλίας στη γυναικολογική και μαιευτική πράξη. Την ημερίδα θα κλείσει ο κος Νταφόπουλος Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την εισήγηση για τις κλινικές εφαρμογές της  Anti-Mullerian ορμόνης (ΑΜΗ).
Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους ιατρούς, με ελεύθερη είσοδο. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.