Για την απόφαση καταδίκης σε βάρος στελεχών του αγροτικού κινήματος η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, παράρτημα Λάρισας. αναφέρει τα εξής:

"Η απόφαση καταδίκης  στελεχών του αγροτικού κινήματος, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική και της «αριστερής» κυβέρνησης όπως και των προηγούμενων  πάει χέρι – χέρι με την τρομοκράτηση, με τον αυταρχισμό και την καταστολή.

Στόχος και αυτής της καταδικαστικής απόφασης είναι η τρομοκράτηση των αγροτών και του λαού που παλεύει ενάντια στην αντιλαϊκή  πολιτική ,για την πλήρη ανατροπή της.

Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση του  ΣΥΡΙΖΑ  συνεχίζει το δρόμο της ΝΔ και του  ΠΑΣΟΚ παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις της.

Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα τρομοκρατήσουν  τους αγρότες και το λαό μας,  θα βάλουν φρένο στους δίκαιους αγώνες.

Οι καταδικαστικές αποφάσεις των "αγροτοδικείων" και τα όποια άλλα τρομοκρατικά μέτρα, δεν πρόκειται να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα της αγροτιάς και του λαού μας  που παλεύουν για τι δίκαιο και το ψωμί των οικογενειών τους  .

Οι φτωχοί και μικροί αγρότες τα λαϊκά στρώματα  μια επιλογή έχουν μπροστά τους: Με οργάνωση, αγώνα και συμμαχία με τα άλλα λαϊκά στρώματα να βάλουν φρένο στον αυταρχισμό και την ποινικοποίηση των αγώνων και να ανατρέψουν την πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων.

Στις επερχόμενες  να κάνουν κριτήριο ψήφου το ποιοι στάθηκαν δίπλα τους  όλα αυτά τα χρόνια στους μικρούς και μεγάλους αγώνες."