Ολοκληρώνονται σήμερα στις 11.30 π.μ. οι επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στη Λάρισα με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση.
Νωρίτερα θα τελεστεί δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλίου, στην οποία θα  χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβασμιώτατος  κ.κ. Ιγνάτιος. Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί  ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα. Αγγελική Χατζηαβραάμ, Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Λάρισας. Στις 11 π.μ. θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τις ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων.
Χθες το πρωί στο Ηρώο της πόλης μαθητές, σπουδαστές, πρόσκοποι, οδηγοί, φορείς και σύλλογοι απέτισαν φόρο τιμής υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων.