Με ιδιαίτερη συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια τα ΚΑΠΗ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων τίμησαν την ιστορική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821 στην γιορτή που διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑΛ.
Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός κα Χρ. Γιολδάση – Τσιαούση η οποία αναφέρθηκε στην απαράμιλλη ανδρεία των απλών και επιφανών αγωνιστών τονίζοντας ότι πρέπει να παραδειγματιστούμε από τη θυσία τους και τα κατορθώματα τους.
Γεγονότα που καθόρισαν των Αγώνα και προκάλεσαν τον θαυμασμό όλου του ελεύθερου κόσμου αναζωπύρωσαν με μεγάλη επιτυχία τα μέλη του ΚΑΠΗ μέσα από ποιήματα και εξιστόρηση γεγονότων οι κυρίες  Σ. Καϊπη, Μ.Λαζαρίδου, Κ. Κατσαρού, Κ. Καραμίχου, Β.Δημολιού και οι κύριοι Δ. Θεοδωράκης, Αθ. Λιάκος, Αθ.Ριζάκης, Αθ.  Χαλκιάς και Ιωάν. Δεληγιάννης.
Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η κα Κ.Νασίκα.
Μέσα από οπτικοακουστικό υλικό της εποχής ξαναζωντάνεψαν οι μνήμες του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.
Η χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής υπό τη Διεύθυνση του κ. Κ.Μάτη παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα – αφιέρωμα στο ιστορικό αυτό γεγονός με επετειακά τραγούδια.
Ιδιαίτερη νότα αποτέλεσε η εμφάνιση του χορευτικού με παραδοσιακές στολές, οι οποίοι χόρεψαν με τη συνοδεία των μουσικών του κ Παλάσκα και του κ Ντάγια.
Στο τέλος όλοι μαζί χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δ. Δεληγιάννης, ο Αντιδήμαρχος πρασίνου και αμαξοστασίου κ.Γ. Ζαούτσος. Παρευρέθηκαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος των ΚΑΠΗ κ. Κ. Τσιαούσης, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Θ. Καφφές, η διευθύντρια της Διεύθυνσης αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κα Στ. Μπαξεβάνου καθώς και οι εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ.