Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων σε κέντρο της πόλης.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος  Καλογιάννης ανέφερε ότι ο Δήμος φροντίζει, ώστε κάθε μέρα του χρόνου οι ηλικιωμένοι να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες, υποστήριξη, σεβασμό και τιμή.

Ακόμη εξέφρασε τα ειλικρινή του αισθήματα απέναντι στους ανθρώπους που διανύουν την Τρίτη Ηλικία, τονίζοντας οτι αποτελούν αναπόσπαστα και ενεργά μέλη της κοινωνίας. «Στόχος μας είναι η ενθάρρυνση των πολιτών της Τρίτης Ηλικίας για συμμετοχή σε δράσεις, ομάδες και εκδηλώσεις», ανέφερε συγκεκριμένα.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον απερχόμενο αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Δεληγιάννη και στον πρώην εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για τα ΚΑΠΗ κ. Κωνσταντίνο Τσιαούση, για την σημαντική προσφορά τους στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας.

Εν συνεχεία παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα των ΚΑΠΗ, τα οποία ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους, με υπεύθυνη την κα Έφη Σούλτου. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και χόρεψαν με αμείωτο κέφι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, οι αντιδήμαρχοι κ. Σωτήρης Βούλγαρης, κα Ρίτα Απρίλη και κ. Ντίνος Διαμάντος, ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μιχάλης Αναστασίου, κ. Αθανάσιος Δρυστέλλας και κ. Κωνσταντίνος Βαϊούλης και τέλος οι πρόεδροι των κοινοτήτων Γιάννουλης κ. Γιάννης Δαβλέρης και Φαλάνης κ.  Κωνσταντίνος Λυγούρας καθώς και η διευθύντρια της Πρόνοιας κα Έφη Ζιώγα.