Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β 3780/08-09-2020) η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας λειτουργεί κανονικά (χωρίς ραντεβού) με υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους και τήρηση απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των χρηστών.

Για τις συναλλαγές σας εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο στη διεύθυνση https://larissalib.openabekt.gr/, να επιλέξετε τα βιβλία που επιθυμείτε και να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τις κρατήσεις σας.

Οι επιστροφές των βιβλίων πραγματοποιούνται στην είσοδο του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου τοποθετώντας τα βιβλία στα ειδικά κουτιά που υπάρχουν στον χώρο.

Τα επιστρεφόμενα βιβλία είναι μη διαθέσιμα και παραμένουν σε καραντίνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τουλάχιστον 72 ώρες πριν την επανατοποθέτησή τους στα ράφια των βιβλιοθηκών.

Σύντομα θα ανακοινωθούν, ο τρόπος και τα ωράρια λειτουργίας των βιβλιοθηκών που λειτουργούν στα Πολιτιστικά Κέντρα Αγ. Κωνσταντίνου και Αγ. Γεωργίου και στη Λέσχη Πολιτισμού Ν. Σμύρνης.

Ώρες λειτουργίας βιβλιοθηκών για το κοινό:

Δευτέρα 2.00μ.μ. - 8.00μ.μ.

Τρίτη έως Παρασκευή 8.00π.μ. - 2.00μ.μ.

Πληροφορίες:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Χατζηγιάννειο |Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβελτ 59, 41222

Τμήμα Ενηλίκων (1ος όροφος) 2410671173, Παιδικό Τμήμα(3ος όροφος) 2410618753 e-mail: edimovivlio@hotmail.gr, https://www.facebook.com/www.edimovivliolarissa