Τους χαιρετισμούς της στους παραγωγούς που συμμετέχουν στο 2ο Φεστιβάλ Θεσσαλικού Οίνου, που διεξάγεται στη Λάρισα, απευθύνει η βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής κ. Ευαγγελία Λιακούλη.

Όπως σημειώνει «εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στην εκδήλωσή σας στο DIVANI PALACE, στο 2ο Φεστιβάλ Θεσσαλικού Οίνου, όπου σήμερα χτυπάει η «καρδιά» του θεσσαλικού κρασιού.

Ο στόχος σας, δηλαδή η ανάδειξη των θεσσαλικών ποικιλιών και των προϊόντων οίνου είναι ένας στόχος εφικτός, που θα γίνει ακόμη ευκολότερα πραγματοποιήσιμος, εφόσον ο καθένας μας και η καθεμιά μας ξεχωριστά συνειδητοποιήσουμε τα οφέλη της συνεργατικότητας και της από κοινού δράσης.

Το κρασί αποτελεί ένα προϊόν με μεγάλη προστιθέμενη αξία και δυνατότητες ακόμη μεγαλύτερης συμβολής στις τοπικές οικονομίες, που δεν θα μπορούσε να λείπει από μια Περιφέρεια με κατεξοχήν αγροτικό πρόσημο όπως η Θεσσαλία.

Στέλνω λοιπόν τους θερμούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες  οινοπαραγωγούς, οινόφιλους, επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες του οινικού κλάδου, αφού δυστυχώς δεν μπορώ να παραστώ στην εκδήλωσή σας προσωπικά, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που με κρατούν εκτός νομού Λάρισας».