Σχετικά με την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών η ΔΕΥΑΛ προτρέπει τους δημότες να φροντίζουν για την απομάκρυνση των φερτών υλικών από τα φρεάτια.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών με τις αυξημένες βροχοπτώσεις του τελευταίου διαστήματος, οι οποίες μάλιστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένεται να ενταθούν, θέτει επί τάπητος το ζήτημα της φροντίδας των φρεατίων παροχέτευσης των ομβρίων υδάτων ώστε αυτά να μην επιβαρύνονται από φερτά υλικά, να φράζουν και να δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα στην λειτουργία της πόλης.

Είναι γνωστό σε όλους τους δημότες μας ότι η ΔΕΥΑΛ μεριμνά αδιάλειπτα για τη λειτουργία και συντήρηση των φρεατίων ομβρίων και ακαθάρτων υδάτων.

Ωστόσο προτρέπει και τους πολίτες να φροντίζουν να απομακρύνουν υλικά που μπορούν να φράξουν τα φρεάτια ή να εμποδίσουν την απρόσκοπτη παροχέτευση των υδάτων ιδίως σε περιπτώσεις αυξημένης ραγδαιότητας των βροχοπτώσεων.

Η συνδρομή όλων των δημοτών στην προσπάθεια αποφυγής πρόσθετων προβλημάτων από τα καιρικά φαινόμενα αποτελεί πρόσθετη εγγύηση για την αποφυγή των όποιων δυσμενών επιπτώσεων.

Σε περίπτωση σοβαρών περιστατικών οι δημότες μπορούν να ειδοποιούν την ΔΕΥΑΛ στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης."