Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλευόταν, η 57χρονη Αναστασία Παρασκευούδη, προϊσταμένη του νοσηλευτικού τμήματος της Ουρολογικής κλινικής του ΓΝΛ. 

Θετική στον κορωνοϊό έδινε μάχη για την ζωή της στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για περισσότερο από έναν μήνα, με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της να βυθίζει στο πένθος τους οικείους της και τους συναδέλφους της.  

(*) Σε συλλυπητήρια επιστολή ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να εκφράσω τη βαθειά μου θλίψη και οδύνη μετά από την τραγική είδηση της απώλειες της προϊσταμένης της Ουρολογικής Κλινικής του ΓΝ Λάρισας κ. Αναστασίας Παρασκευούδη, η οποία τίμησε όσο λίγοι το νοσηλευτικό της λειτούργημα με το ήθος, την ευαισθησία στους ασθενείς της και την επιστημονική της επάρκεια.

Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο για νοσοκομείο που υπηρέτησε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.»

Επίσης " η διοίκηση του ΓΝΛ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο της προϊσταμένης της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αναστασίας Παρασκευούδη.

Μια πραγματική λειτουργός στον χώρο της υγείας, πιστή στο καθήκον της, άψογη στα καθήκοντα της, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που ήταν δεύτερο σπίτι της.

Η στάση της και ο αγώνας της θα μείνουν παρακαταθήκη για όλους μας. Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της".