Οι «Γεύσεις του τόπου μας»,  μετά την επιτυχημένη πορεία των δύο προηγούμενων ετών, επιστρέφουνγια τρίτη φορά στην πόλη της Λάρισας, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, από τις 10.30-18.30. 

Τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία,που θα φιλοξενήσει για ακόμα μια φορά την εκδήλωση, στην οποία οικοδεσπότης θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης θα δημιουργήσουν ομάδες με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και κληρωθεί στο διαγωνισμό η«Μάχη των Μασάει» και θα διαγωνιστούν για το ποιος θα ετοιμάσει την πιο γευστική συνταγή χρησιμοποιώντας εκλεκτά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα! 

Οι κουτάλες θα ξεκινήσουν και θα σταματήσουν με το σύνθημα του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ο οποίος θα επιβλέπει την όλη διαδικασία αλλά και θα κρίνει, με τη βοήθεια του κοινού, τη νικήτρια ομάδα που θα κερδίσει προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ. Ταυτόχρονα, όσοι επισκεφθούν το χώρο της εκδήλωσης θα μπουν σε κλήρωση για έπιπλα κουζίνας ΙΚΕΑ έως 2.000€.