Χιλιάδες Λαρισαίοι και επισκέπτες βρέθηκαν την Πρωτομαγιά στο Αισθητικό Αλσος της Λάρισας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Λαρισαίων.
Ο καλός καιρός, βοήθησε και έτσι το Αλσος γέμισε από παρέες κάθε ηλικίας και οικογένειες που χάρηκαν την Πρωτομαγιά.
Μαζί τους και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, αντιδήμαρχοι,  δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων». 
Ο δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του και μιλώντας από καρδιάς, αφού ευχήθηκε καλό μήνα και χρόνια πολλά, τόνισε ότι σε μερικές ημέρες οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν για τις δημοτικές εκλογές. «Εκεί θα κριθεί το έργο μας και ο τρόπος που διοικήσαμε το Δήμο μας. Προσωπικά, συνέχισε ο Απόστολος Καλογιάννης, έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Γιατί εργαστήκαμε αδιάκοπα, με ήθος και ανιδιοτέλεια προκειμένου να πάμε το Δήμος μας μερικά βήματα πιο μπροστά. Εχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών μας. Πιστεύω ότι στις εκλογές της 26ης Μαίου θα μας κρίνουν θετικά και θα μας δώσουν ισχυρή εντολή την πρώτη Κυριακή», τόνισε ο Απόστολος Καλογιάννης, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.
Οι Λαρισαίοι διασκέδασαν με την παραδοσιακή ορχήστρα του Δημήτρη Μιχαλέ, ενώ απόλαυσαν και τα εδέσματα που προσέφερε ο Δήμος.
Βεβαίως  το Αισθητικό Αλσος σε όλη την έκτασή του είχε γεμίσει με κόσμο που έψηνε και απολάμβανε σαν μια μεγάλη παρέα την Πρωτομαγιά.