Ενας αυτόπτης μάρτυρας όπως και  οπτικοακoυστικό υλικό (video) από κάμερα ασφαλείας καταστήματος αναμένεται να φωτίσουν περαιτέρω την έρευνα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας ως προς τις συνθήκες του ατυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο 16χρονων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας προκειμένου να υποβληθεί η δικογραφία στην Εισαγγελία, χθες αναμενόταν να καταθέσει ο αυτόπτης μάρτυρας για να περιγράψει τα γεγονότα του παράδοξου τροχαίου ατυχήματος που συγκλόνισε τη λεγόμενη «κοινή γνώμη».

Καθοριστικής σημασίας θεωρούνται επίσης οι καταθέσεις που θα δώσουν τα δύο παιδιά – θύματα του τροχαίου, όταν το επιτρέψει η ιατρική κοινότητα και αφού οι δύο ανήλικοι ξεπεράσουν το μετατραυματικό στρες και βρεθούν σε θέση να περιγράψουν τα γεγονότα.

Η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να καθυστερήσει την ολοκλήρωση της προανάκρισης και τον σχηματισμό της δικογραφίας που θα σημάνει την παραπομπή ή όχι των οδηγών των δύο Ι.Χ.

Β. Κακάρας Ελευθερία