Ο Σύλλογος Κόµικς και Τεχνών συνδιοργανώνει µε την Αντιδηµαρχία Πολιτισµού και Επιστηµών του Δήµου Λαρισαίων το 1ο LAComics Festival που θα γίνει στον Μύλο του Παππά από τις 4 έως τις 10 Μαρτίου 2019.
Πρόκειται για µία πολυθεµατική και πολυεπίπεδη εκδήλωση, που εστιάζει στον χώρο της 9ης Τέχνης και απευθύνεται σε φίλους των τεχνών, λάτρεις των κόµικς, δασκάλους και µαθητές, γονείς και παιδιά.
Στο LAComicsFestival θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή µε µια από τις πλέον ενδιαφέρουσες µορφές Τέχνης παγκοσµίως, µέσω της παρουσίας καταξιωµένων Ελλήνων δηµιουργών και όχι µόνο.
Πιο συγκεκριµένα, 50 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα θα συμμετέχουν στα τραπέζια και στις εκθέσεις της διοργάνωσης, προβάλλοντας µια µεγάλη ποικιλία εικονογραφήσεων, αυτοεκδόσεων και κόµικς εντύπων.
Μικροί και µεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυµάσουν διάφορες εκθέσεις, µεταξύ των οποίων µία έκθεση κόµικ και εικονογράφησης µε τίτλο «Μονοσέλιδα», αποτελούµενη από έργα 40 Ελλήνων και Κυπρίων δηµιουργών κόµικς. Ακόμη, µία έκθεση σπάνιων ελληνικών συλλεκτικών κόµικς.

thessaliatv.gr