Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η ΑΕΛ την Τετάρτη (2/2), κερδίζοντας εύκολα την Καβάλα με 3-0 στο «Αλκαζάρ» σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Έτσι, με 30 βαθμούς στη 2η θέση οι «βυσσινί» είναι πλέον στο -3 από την πρωτοπόρο Βέροια, με τους «αργοναύτες» να παραμένουν ουραγοί με 9 πόντους.

Ο Κολομπίνο στο 13' με τακουνάκι σημάδεψε το αριστερό δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία για το 1-0, αλλά το γκολ τελικά ήρθε στο 24' για την ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη με σουτ του Ακούνια.

Ο Ηλιάδης με κεφαλιά στο 68' πέτυχε το 2-0 και το τρίποντο της ΑΕΛ σφράγισε ο Τσουμάνης, βρίσκοντας δίχτυα στο 80' με σουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπεκιάρης του Συνδέσμου Καρδίτσας με βοηθούς τους Αραβίδη και Τσολακίδη, αμφότεροι του Συνδέσμου Αθηνών.

AEΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Κολομπίνο, Γιάκος, Ακούνια, Όγκμποε (75' Τσουμάνης).

ΚΑΒΑΛΑ (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κοέν, Στίκας, Θωμαΐδης, Καραγιάννης, Μπελεβώνης, Ρέτσος, Έμπερτ, Σαμπανίδης, Μπούμαν.

a-sports.gr