Με κεντρικό της σύνθημα, το πολιτικό και κοινωνικό μήνυμα,  «Ήμουν πάντα ΕΔΩ» και μία ιστορική αναφορά στα 25 χρόνια πορείας της στην  τοπική Αυτοδιοίκηση,  η Ευαγγελία Λιακούλη,  υπ. Βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ,  πραγματοποιεί την Δευτέρα 01/07/2019 την κεντρική της ομιλία.

«Στον ομφαλό της πόλης μας…», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μπροστά από τον χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας, η Ευαγγελία Λιακούλη καλεί όλους τους Λαρισαίους, στις 9 το βράδυ, σε μία «συνάντηση γενεών», προκειμένου να μοιρασθεί μαζί τους τις σκέψεις της για τα προβλήματα των Ανθρώπων όλων των ηλικιών,  που συνάντησε όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε γωνιά του Νομού, αλλά και τις προτάσεις της για την επίλυσή τους.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης μιλούν για εκπλήξεις και συγκινήσεις, για σύνδεση του παρόντος με το ιστορικό παρελθόν και το ελπιδοφόρο μέλλον, αλλά και την ανάδειξη των ζητημάτων του τόπου με μια διαφορετική προσέγγιση, που αναμένεται να εντυπωσιάσει. 

Η ίδια θα αναφερθεί στη νέα πρόκληση και στον νέο αγώνα της για το εθνικό κοινοβούλιο, στο όραμά της για τον τόπο και για τους Ανθρώπους του και στο έργο που σχεδιάζει να υλοποιήσει στο νομό.