Συνεχίζει τον καθημερινό αγώνα προσφοράς για το συνάνθρωπο ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, που διοργανώνει για την Κυριακή 30 Ιανουαρίου έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης.

"Την ώρα που αναβάλλονται επεμβάσεις ασθενών και μεταγγίσεις παιδιών Μεσογειακής Αναιμίας, λόγω έλλειψης αίματος, θεωρούμε χρέος μας να αγωνιστούμε για να προσφέρουμε το αυτονόητο.... "

Αυτό τονίζουν συνεχώς η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης Ειρήνη Μάνη και το Διοικητικό Συμβούλιο, επισημαίνοντας ότι "Δίνουμε το αίμα μας για να σώσουμε τη ζωή του ανθρώπου που το έχει ανάγκη. Τώρα χωρίς αναβολή, χωρίς δεύτερη σκέψη!"

Ο Συλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης ζητά από το κάλεσμα για αιμοδοσία να μην απουσιάσει κανείς, για να αποδειχτει για ακόμη μια φορά στην πράξη, ότι παρά τις δυσκολίες που έφερε ο κορωνοϊός σε όλους, η ανθρωπιά συνεχίζει να νικά..... και να μεγαλώνει σε εθελοντισμό για αίμα!

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθούν και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να δηλώσουν άμεσα υποψηφιότητα.