Σε ένα  έργο ανάπλασης προχωρά ο Δήμος Τεμπών, μέσω του προγράμματος Leader σε συνεργασία με την Περιφερεια Θεσσαλίας και την ΑΕΝΟΛ. Συγκεκριμένα  αφορά  το κτίριο του παλιού αντλιοστασίου του Μακυχωρίου Το έργο πραγματοποιείται με την επίβλεψη της ΑΕΝΟΛ. Είναι στο τελικό στάδιο και ο προϋπολογισμός του είναι 200.000 ευρώ.

Το κτίριο  θα δοθεί σε  χρήση ως πολιτιστικός πολυχώρος  αλλα εκει θα πραγματοποιούνται και τα δημοτικά συμβούλια του Δ.Τεμπών.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος μιλησε για ενα έργο που το ειχε ανάγκη η έδρα του Δήμου για μια αίθουσα εναν πολυχώρο που έλειπε απο το Μακρυχώρι ,ακόμη ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κώστα Αγοραστό για την συνεργασία και την στήριξη , καθως και τον κ.Γεώργιο Σακκά και την ΑΕΝΟΛ που ηταν επιβλέπων του έργου.

Στην επίβλεψη και συνέχιση των εργασιών παρευρέθηκαν  ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης κ. Γιώργο Σακκάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος ΑΕΝΟΛ κ.Δημήτρης Τσέτσιλας ,     η διευθύντρια της ΑΕΝΟΛ κ. Σεβαστή Μπασδέκη, ο πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΝΟΛ κ. Δ. Τσαντήλας, ο αντιδήμαρχος κ. Αστ. Σαΐτης, η πρόεδρος και το μέλος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου και Λίνα Σαΐτη.