Στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Ελευθερίου του Δήμου Κιλελέρ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ηλίας Αράπης: «Μετά από χρόνια τα κοινοτικά κτήρια και οι σχολικές μονάδες του Ελευθερίου συντηρήθηκαν.

Συγκεκριμένα συντηρήθηκαν η  αποχέτευση του κοινοτικού  καταστήματος (καφενείο), ο αύλειος χώρος των σχολείων με τη δημιουργία ξύλινων κατασκευών, το κτήριο του νηπιαγωγείου (φθορές θυρών – κλειδαριές κ.λπ) και η στέγη του κτηρίου της κοινότητας. Παράλληλα ελαιοχρωματίστηκαν το νηπιαγωγείο και το κτήριο της κοινότητας ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο ελαιοχρωματισμός του δημοτικού σχολείου  και των κιγκλιδωμάτων του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου. Η όψη των ανακαινισμένων, μετά από χρόνια, κτηρίων του Ελευθερίου έχει αλλάξει ριζικά .

Τα παραδίδουμε σε άριστη κατάσταση τόσο στα παιδιά του νηπιαγωγείου όσο και στους κατοίκους του Ελευθερίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και το αντιδήμαρχο της ΔΕ Πλατυκάμπου Κωνσταντίνο Χατζηκωσταντίνου για το προσωπικό τους ενδιαφέρον για την εξέλιξη των εργασιών και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κιλελέρ για την άψογη συνεργασία και την ποιοτική εργασία που πραγματοποίησαν τα συνεργεία συντήρησης και ελαιοχρωματισμού.»