Έλευση Πολάκη στη Λάρισα θα έχουμε την εβδομάδα που μας έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες του kosmoslarissa.gr. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, πολυσυζητημένος τον τελευταίο καιρό λόγω των πρωτοφανών προσωπικών επιθέσεων που εξαπέλυσε κατά δημοσιογράφων, αναμένεται να βρεθεί στην έδρα της 5η ΥΠΕ όπου θα προεδρεύσει σύσκεψης για θέματα Υγείας που απασχολούν τις δομές στη Θεσσαλία. Η επίσκεψη του υπουργού προσδιορίζεται για την προσεχή Πέμπτη ή Παρασκευή και θα συνδυαστεί με τα εγκαίνια του νέου σταθμού του ΕΚΑΒ ο οποίος θα λειτουργήσει στο Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας.

Ακούγεται μάλιστα ότι η επίσκεψη είναι και ένα είδος στήριξης προς τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστωρα Αντωνίου, για τον οποίο πληθαίνει η "γκρίνια" στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία.  Όπως έλεγε στο kosmoslarissa.gr σημαντικός κομματικός παράγων, «δεν είναι δυνατόν ο Αντωνίου να ζητάει οδηγούς για τα Κέντρα Υγείας από το ΕΚΑΒ το οποίο έχει μεγάλες ελλείψεις, όταν ο ίδιος παίρνει οδηγούς ασθενοφόρων από τα νοσοκομεία της Λάρισας και τους κάνει διοικητικούς υπαλλήλους. Τι σόι πολιτική είναι αυτή και ποιον εξυπηρετεί; …». 

Πάντως οι γνωρίζοντες λένε ότι με την παρούσα ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο Αντωνίου είναι ακλόνητος στην 5η ΥΠΕ. Τα ερείσματα του ιδίου στον υπουργό Ανδρέα Ξανθό αλλά και στον Παύλο Πολάκη είναι γνωστά.

Η κουβέντα ίσως αλλάξει μετά τον επικείμενο ανασχηματισμό …

Κ.Τ.