Επίσκεψη στον παιδικό σταθμό-νηπιαγωγείο «ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΕΓΗ Λάρισας» της Ελληνικής Μέριμνας, πραγματοποίησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ.Νίκος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από το Τμήμα Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.
Κατά την επίσκεψη, η πρόεδρος του Δ.Σ κα. Αγγελική Σιτρά ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την ιστορία και τους σκοπούς λειτουργίας της Παιδικής Στέγης, αναφερόμενη στο κοινωνικό έργο που προσφέρει, δεδομένου ότι έχει εξελιχθεί σε πρότυπο παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο με εξαιρετική φήμη, και στις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους που ακολουθεί στην προσχολική αγωγή, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες κάθε ηλικίας.
Η κα.Σιτρά, εκτός των άλλων,δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα οικονομικά προβλήματα που  αντιμετωπίζει η Παιδική Στέγη, τα οποία λόγω της οικονομικής κρίσης διογκώθηκαν περαιτέρω.
Ο βουλευτής και τα μέλη του Τμήματος Αλληλεγγύης και Δικαιωμάτων, αφού ευχαρίστησαν την κα.Σιτρά για την αναλυτική ενημέρωση, τόνισαν ότι τα ζητήματα που τέθηκαν ήταν ουσιαστικά, ενώ εξέφρασαν από κοινού τη βούλησή τους για τη στήριξη της Παιδικής Στέγης.
Η κυβέρνηση με γνώμονα την κοινωνική και προνοιακή πολιτική και με εμβληματικές δράσεις για το παιδί και τη στέγη,  συνεχίζει αποφασιστικά το έργο της για τη στήριξη των οικογενειών και την καθολική διεύρυνση του δικαιώματος πρόσβασης στους παιδικούς σταθμούς.