Τη νέα λαϊκή αγορά στη συνοικία Αλκαζάρ επισκέφθηκαν η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» κ. Ρένα Καραλαριώτου και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Γεωργάκης και Κώστας Αργυρόπουλος .   

Η κ.Καραλαριώτου και οι  δημοτικοί σύμβουλοι κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στο χώρο της λαϊκής, αντάλλαξαν ευχές και  συνομίλησαν με τον  πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Αλκαζάρ κ. Αχιλλέα Μεταξιώτη, με κατοίκους της περιοχής  και παραγωγούς των λαϊκών αγορών, οι οποίοι τους μετέφεραν την ανησυχία τους για τη μη ικανοποιητική συμμετοχή παραγωγών αλλά και πολιτών στη συγκεκριμένη λαϊκή. 

Η νέα λαϊκή αγορά, πάγιο αίτημα των κατοίκων της συνοικίας, πραγματοποιείται στο χώρο του παρκινγκ του πάρκου του Αλκαζάρ, ένας χώρος εύκολα προσβάσιμος και με χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες. 

Η κ. Καραλαριώτου σε δήλωση της απηύθυνε κάλεσμα για τη στήριξη  της λαϊκής αγοράς: 

«Οι λαϊκές αγορές αποτελούν ζωντανό κύτταρο της τοπικής αγοράς, της τοπικής μας κοινωνίας. Απευθύνουμε κάλεσμα στους συμπολίτες της συνοικίας αλλά και των όμορων συνοικιών να στηρίξουν και να επιλέξουν για τα ψώνια τους τη νέα λαϊκή αγορά. Η συμμετοχή περισσότερων παράγωγων είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της λαϊκής».