Μόλις λίγα λεπτά διήρκησε προχθές η συνεδρίαση του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας όπου παραπέμφθηκε η 25χρονη (πρώην πλέον) υπάλληλος αρτοποιείου της Λάρισας, η οποία εφαρμόζοντας για μήνες το κόλπο του «άδειου» φακέλου, έκλεψε συνολικά περί τις 15.000 ευρώ. 

Η 25χρονη που είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να κλέβει τον εργοδότη της, ομολόγησε τις πράξεις της και επέστρεψε τα κλεμμένα χρήματα.

Η νεαρή γυναίκα κάθε πρωί μόλις έπιανε δουλειά παραλάμβανε έναν φάκελο με χαρτονομίσματα για να τα τοποθετήσει στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Εκείνη έβαζε τα χαρτονομίσματα στο συρτάρι, αλλά όχι όλα. Άφηνε μερικά στον υποτιθέμενο άδειο φάκελο που πετούσε σε διπλανό καλάθι σκουπιδιών και τα μάζευε σε ανύποπτο χρόνο. 

Ο ιδιοκτήτης έβλεπε τον τζίρο να μειώνεται, παρά τη δουλειά που υπήρχε στον συγκεκριμένο φούρνο, και της άλλαξε πόστο στέλνοντάς την στο δεύτερο κατάστημά του για εργασία. Τότε άρχισαν να πέφτουν οι εισπράξεις από αυτό το κατάστημα και να ανεβαίνουν από το προηγούμενο.

Ειδοποίησε την αστυνομία η οποία προσημείωσε τα χαρτονομίσματα και έτσι συνελήφθη. Στο δικαστήριο δήλωσε μετανιωμένη και ζήτησε συγγνώμη από τον καταστηματάρχη.

Έτσι, αφού επέστρεψε όλο το ποσό, αθωώθηκε και η πρόεδρος της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία για να επανέλθει στον ίσιο δρόμο.

Λ.Ε. Kosmoslarissa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα Ελευθερία)