Με ένταση διεξήχθη το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο δημαρχείο της πόλης.
Οι  Συλλόγοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών (1ου και 3ου) και  των Νηπιαγωγείων (55ο, 38ο, 18ο) που συστεγάζονται στα δύο σχολεία στην περιοχή του πάρκου του ΟΣΕ ζήτησαν λύση στο πρόβλημα που υπάρχει με τους χώρους που φιλοξενούν τα παιδιά και αναμένεται να αυξηθεί από το Σεπτέμβριο καθώς θα μεταφερθούν και τα προνήπια στα ίδια «υπερφορτωμένα» κτίρια.
Παράλληλα το αίτημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου για την κατασκευή ενός γυμναστηρίου ανέβασε κι άλλο τους τόνους μεταξύ των δημοτικών συμβούλων.
Από την πλευρά της η δημοτική αρχή με τον δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Απόστολο Καλογιάννη, ανέφερε πως δεν υπάρχουν κονδύλια αυτή τη στιγμή από την κεντρική εξουσία, εξηγώντας πως το ίδιο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα  και προσπαθούν να βρεθούν λύσεις σε όλα τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν χωρίς όμως ο ίδιος να μπορεί να δεσμευθεί για πράγματα που μπορεί να μην υλοποιήσει.
Στην αντίπερα όχθη η αντιπολίτευση «φώναξε» εναντίον του Δημάρχου για λύσεις στα συγκεκριμένα θέματα κι όχι με γενικολογίες, ζητώντας διάλογο σε τέτοια σοβαρά ζητήματα που υπάρχουν στην πόλη.

tinealarissa.gr