Η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση  με τίτλο “ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Από τον θάνατο στη ζωή”.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνονται τα εξής:

"Η αποκατάσταση από ένα συμβάν (ατύχημα ή ασθένεια) είναι μια δύσκολη διαδρομή με πρωταγωνιστές το θύμα και τους επιστήμονες που αναλαμβάνουν την επαναφορά του στην φυσιολογική ζωή.

Επειδή η γνώση είναι δύναμη η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση  με τίτλο ”ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Από τον θάνατο στη ζωή”.

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 6.00΄μ.μ. στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο και αφορά τον αγώνα κάποιων ανθρώπων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ομιλητές: Δήμητρα Μαλάκου(Φυσίατρος): Μακροχρόνια πορεία αποκατάστασης μετά από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη,  Κώστας Πουρνάρας (Φυσικοθεραπευτής): Μακροχρόνια πορεία αποκατάστασης μετά από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη Φυσικοθεραπεία,  Ολυμπία Καλαμπαλίκη Ψυχολόγος): Μακροχρόνια πορεία αποκατάστασης μετά από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, Ψυχολογική υποστήριξη- προσέγγιση.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσιάτσιος.

Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον Λαρισαίο τετραπληγικό μουσικό Βασίλη Πιπέρη και στον αγώνα του για την πλήρη αποκατάσταση του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ σε όλους τους παρισταμένους θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ το βιβλίο της Άννας Κορτέση  ¨ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ¨.

Στο βιβλίο κεντρικός ήρωας είναι ο Βασίλης Πιπέρης και αναφέρεται στην περιπέτεια του όπως ο ίδιος την βίωσε και την περιγράφει.  

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ίδια η συγγραφέας του, Άννα Κορτέση η οποία θα υπογράψει και τα βιβλία της.

Μήνυμα ψυχικής δύναμης και αισιοδοξίας θα απευθύνει και ο τιμώμενος της βραδιάς Βασίλης Πιπέρης.

Μια εκδήλωση στην οποία η επιστημονική και η ανθρώπινη προσέγγιση της δύσκολης περιόδου της αποκατάστασης, κάθε ανθρώπου που είχε την ατυχία να περάσει αυτό το στάδιο, δένουν αρμονικά.

Η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ σας καλεί όλους να την παρακολουθήσετε γιατί η γνώση είναι δύναμη.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 6.00΄μ.μ. στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Σας περιμένουμε."