Με περισσότερα από 2000 παιδιά, ξεκίνησαν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, τη λειτουργία τους, οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων. 

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, παρακολούθησε τους αγιασμούς στον 1ο Παιδικό Σταθμό, στην οδό Αιόλου και στον 10ο  Παιδικό Σταθμό, στη οδό  Καραγάτση. Σημειώνεται ότι στον 1ο Παιδικό Σταθμό, από φέτος και για πρώτη φορά, λειτουργεί τμήμα ένταξης. 

Απευθυνόμενος σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς, ο κ. Καλογιάννης ευχήθηκε  υγεία  καθώς και καλή - δημιουργική χρονιά,  ενώ αναφερόμενος στο θέμα της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών, υποστήριξε, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε, μέχρι τα τέλη Σεπτέμβριο, να έχουν ικανοποιηθεί όλες οι αιτήσεις. 

Συνεχίζοντας επεσήμανε ότι τη φετινή χρονιά σχεδιάζονται κάποιες αλλαγές ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος δουλειάς στους παιδικούς σταθμούς, όπως για παράδειγμα η διαμόρφωση και λειτουργία κεντριών μαγειρείων και κάλεσε τους γονείς σε στενή συνεργασία με το προσωπικό για την αντιμετώπιση των μικρών και μεγαλύτερων προβλημάτων, που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς  

Ο κ. Καλογιάννης στάθηκε ιδιαίτερα στο ρόλο που θέλει να διαδραματίσει ο Δήμος Λαρισαίων στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, ιδιαίτερα σε περίοδο κρίσης και επεσήμανε με έμφαση ότι Δήμος και πόλη, δεν είναι μόνο τα έργα, είναι κυρίως οι άνθρωποι.

Το δήμαρχο Λαρισαίων  συνόδευσαν στις επισκέψεις του στους Παιδικούς Σταθμούς, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημ. Δεληγιάννης και η διευθύντρια Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.