Την ώρα που η Πυροσβεστική προχωρά τη διαδικασία για να ξεκαθαρίσει τί προκάλεσε την καταστροφική πυρκαγιά χθες το βράδυ στην Χριστουγεννιάτικη Φάτνη της Κεντρικής Πλατείας, στελέχη του Δήμου Λαρισαίων «βλέπουν» εμπρησμό, απορρίπτoντας το σενάριο περί βραχυκυκλώματος!
«Υπάρχουν μαρτυρίες για άτομο που επιχείρησε να βάλει φωτιά και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο ίδιο σημείο» ανέφερε σήμερα ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Γιώργος Σούλτης, τονίζοντας ότι αυτές οι μαρτυρίες επρόκειτο να κατατεθούν στις αρμόδιε Αρχές! Μάλιστα εκανε λόγο για ανεγκέφαλο που προχώρησε σε αυτήν τη χωρίς νόημα πράξη, συμπληρώνοντας ότι γίνεται προσπάθεια η φάτνη να αντικατασταθεί εγκαίρως.
Από την άλλη προκύπτει εύλογη ανησυχία για το αν θα πρέπει κανείς να φοβάται και για τις δομές που έχουν στηθεί στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο του Πάρκου των Ευχών. Ο κ. Σούλτης πάντως εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι ίδιοι οι πολίτες και οι επισκέπτες θα αποτρέψουν τέτοιου είδους ενέργειες αν κάποιος επιχειρήσει να προκαλέσει ζημιές.
thessaliatv.gr