Κλειστή μέχρι τις 8 περίπου το βράδυ εκτιμάται ότι θα παραμείνει η παλιά εθνική οδός Λάρισας -Βόλου καθώς την ώρα εκείνη αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετάγγιση του φορτίου προπανίου από το βυτιοφόρο όχημα που εξετράπη το μεσημέρι από την πορεία του, σε άλλο όχημα.
Το ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι όταν το βυτιοφόρο βγήκε από την πορεία του στο ύψος της διασταύρωσης με το χωριό Νίκη. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική και επί τόπου έσπευσαν έξι οχήματα με είκοσι άνδρες για τον κίνδυνο έκρηξης.
Ο αναπληρωτής διοικητής Π.Υ Θεσσαλίας Γιώργος Παπαπολύκαρπος μιλώντας στην εκπομπή «Ζάχαρη και αλάτι» της ΕΡΤ Λάρισας εμφανίστηκε ωστόσο καθησυχαστικός και σημείωσε πως δεν υπάρχει διαρροή ενώ ανά τακτά διαστήματα και για καθαρά προληπτικούς λόγους γίνεται ρίψη αφρού στο φορτίο.
Στο σημείο βρίσκονται επίσης ο οδηγός του βυτιοφόρου ο οποίος είναι καλά στην υγεία του αλλά και εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρίας ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται παρουσία τεχνικών, να γίνει η μετάγγιση του φορτίου.
Μέχρι τότε η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω Νίκης ή μέσω Κιλελέρ.
ert.gr