Την ευκαιρία να γνωρίσουν πράγματα που θα μας βοηθήσουν στην οδική ασφάλεια έχουν οι κάτοικοι της Λάρισας καθώς από σήμερα και λίγες ημέρες θα βρίσκεται στην Κεντρική πλατεία της πόλης  το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» μαζί με την εταιρία «Αυτοκινητόδρομος  Αιγαίου» για ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους  πολίτες και θεωρητικά και πρακτικά σχετικά με την ασφαλή οδήγηση στους δρόμους.
Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της  ΕΡΤ η διευθύντρια Επικοινωνίας της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος  Αιγαίου»  κα. Ειρήνη  Ζαβρίδου επεσήμανε πως «όσοι επιθυμούν μπορούν και πρωί και απόγευμα να παρακολουθήσουν σεμινάρια δυο ωρών το πρωί και μιας  ώρας το απόγευμα σχετικά με την οδική μας συμπεριφορά».
Στο χώρο που έχει διαμορφωθεί στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται θεωρητικά από στελέχη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και της  εταιρίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» και αμέσως μετά γίνεται και πρακτική εξάσκηση καθώς υπάρχει όλος ο απαραίτητος  βιωματικός εξοπλισμός.
Σύμφωνα με την   κα. Ειρήνη Ζαβρίδου,  όσοι θα πάρουν μέρος στα σεμινάρια που γίνονται στην Κεντρική Πλατεία, μπορούν αύριο Τρίτη και την Τετάρτη  29 Μαρτίου να έχουν ενημέρωση για την ασφαλή οδήγηση μέσα στις σήραγγες των Τεμπών που παραδίδονται στην κυκλοφορία εντός των επόμενων ημερών.
Η ακριβής ημερομηνία για τα εγκαίνια των  σηράγγων στα Τέμπη και στον Πλαταμώνα θα κλειδώσει σήμερα το βράδυ. Είναι βέβαιο ότι τα εγκαίνια της μεγαλύτερης σήραγγας των Βαλκανίων, αυτή των Τεμπών, μήκους 6 χλμ θα παραδώσει στην κυκλοφορία ο πρωθυπουργός  Αλέξης  Τσίπρας.
ert.gr