Ο Κώστας Κολλάτος απο την κοπή της πίτας του συνδυασμού του  τόνισε :είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που σκοπός μας ειναι να πάμε τον δήμο Τεμπών ενα βήμα μπροστά .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις φίλες και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής μας   που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  το βράδυ στο Μακρυχώρι .

Η μαζική παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αταλάντευτα ως παράταξη, για το καλό του δήμου μας και των  δημοτών  μας. Ευχές σε όλους για καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή!

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ακόμη είπε   : 

Είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη και δυνατή   οικογένεια και έχουμε  έναν κοινό στόχο και αυτός ειναι να πάμε τον δήμο μας ενα βήμα μπροστά ,παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν προσπαθούνε  όλοι μαζι να στηρίξουμε τον πολίτη τον δημότη τον πάσχοντα τον αναξιοπαθοϋντα να είμαστε δίπλα του στην καθημερινότητα του .Για αυτόν τον τόπο έχουμε όραμα δεν ταιριάζει σε εμάς να είμαστε διαχειριστές μιας κατάστασης .Ειμαστε έτοιμοι  με του που θα ανοίξει το ΕΣΠΑ να κάνουμε έργα για κάθε μικρό και μεγάλο χωριό έχουμε έτοιμες μελέτες η τεχνική μας υπηρεσία ειναι έτοιμη σε νέα  έργα που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο  .

Για εμάς προτεραιότητα ειναι ο πολίτης μαζί θα προχωρήσουμε για έναν δήμο που ονειρευόμαστε μαζί θα προχωρήσουμε και τα επόμενα χρόνια για το καλό του τόπου μας .

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ιωάννης απο την ενορία του Μακρυχωρίου .

Ο τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ηταν ο δημοτικός σύμβουλος κ.Ευθύμιος Μπουζέκης που κέρδισε μια εικόνα της Παναγίας για φέτος .