Σε φιλικό και συναδελφικό κλίμα ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ασφαλιστών  Ν. Λάρισας υποδέχτηκε τα μέλη του στο Επιμελητήριο Λάρισας με την ευκαιρία της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε μια βραδιά όπου όλοι μεταξύ τους αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για τα  ζητήματα που αφορούν την ασφαλιστική αγορά, η οποία σε πείσμα των καιρών δείχνει σαφή σημάδια ανάκαμψης και ειδικότερα  στους κλάδους Υγείας και Σύνταξης χωρίς να υπολείπεται και ο κλάδος φυσικών καταστροφών (φωτιές, πλημμύρες κλπ).
Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "αυτό οφείλεται στο αυξημένο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας οι οποίοι όλο και περισσότερο συνειδητοποιούν ότι με μικρό κόστος μπορούν να καλύψουν σημαντικές οικονομικές ζημίες που θα προκύψουν από ένα αναπάντεχο γεγονός. 
Τονίστηκε επίσης η καθοριστική συμβολή του επαγγελματία-συμβούλου ασφαλιστή ο οποίος με τη γνώση και εμπειρία του και κυρίως με τη φυσική παρουσία του βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ασφαλισμένου σε κάθε δύσκολη στιγμή, επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
Αναλύθηκαν επίσης οι προσεχείς δράσεις του συλλόγου όπως η σημαντική ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη νέα νομοθεσία (IDD) και συμφωνήθηκαν πολλές νέες δράσεις.
Σημαντική ήταν η έλευση νέων συναδέλφων οι οποίοι έγιναν κι αυτοί μέλη του Συλλόγου. 
Ολοι έγιναν μια μεγάλη παρέα και η βραδιά συνεχίστηκε με κέφι και ευχές για μια Καλή Χρονιά με Υγεία και Προκοπή σε όλο τον κόσμο."