Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Λάρισας αναφέρονται τα εξής: "Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας, στις 9 Μάρτη 2016,  δεν υπήρχε οικονομικός απολογισμός, ούτε έλεγχος από την εξελεγκτική επιτροπή, γιατί ο ταμίας του απερχόμενου Δ.Σ. συνάδελφος  Χατζήνας  δεν παρέδωσε ούτε το βιβλίο οικονομικών, ούτε πρακτικά και παραστατικά για να ελεχθούν και να  έρθει έκθεση στη Γενική Συνέλευση. Να θυμίσουμε πως η συνέλευση αποφάσισε να μην υπάρχει κάλπη για οικονομικό απολογισμό μια που απολογισμός με ευθύνη του ταμία δεν υπήρχε, ταυτόχρονα  κάλεσε τον ταμία στις επόμενες μέρες να παραδώσει όλα τα απαραίτητα έγραφα στην εξελεγκτική επιτροπή για να ελεχθεί η διαχείριση των χρημάτων του ταμείου, για να παραδοθεί καθαρό στο νέο ταμία.  

Δυο μήνες μετά, όχι μόνο δεν τηρήθηκαν από το συνάδελφο αυτά που αποφάσισε η  Γ.Σ., ούτε ανταποκρίθηκε μέχρι σήμερα  σε  απόφαση του Δ.Σ. ότι πρέπει να παραδώσει στο νέο ταμία του Συλλόγου μέχρι τέλος Απρίλη, αλλά  και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις  του πρόεδρου του Συλλόγου συνεχίζει να παρακρατά παράνομα τα βιβλία και το ταμείο του Συλλόγου.

Ο συγκεκριμένος συνάδελφος συμπεριφέρεται με απαράδεκτο τρόπο για χρήματα που είναι από τις συνδρομές των μελών μας και εγείρει στον καθένα μας  υποψίες γιατί άραγε το κάνει αυτό και  πώς έχει διαχειριστεί το ταμείο του συλλόγου. 

Συνάδελφοι συναδέλφισσες έχουμε τη θέση και την άποψη ότι τα ζητήματα των συνδικάτων - όποια και αν είναι αυτά - θα πρέπει να τα λύνουν οι εργαζόμενοι μελή των συνδικάτων  και όχι τα δικαστήρια. Δυστυχώς η στάση, η συμπεριφορά του συναδέλφου, το ότι εξαντλήσαμε κάθε μέσο που διαθέτουμε (συζήτηση μαζί του, χρονικά περιθώρια, παράταση από βδομάδα σε εβδομάδα για να ανταποκριθεί )και αφού τίποτα δεν απέδωσε, μας αναγκάζει προκειμένου να διαφυλάξουμε τα οικονομικά των μελών μας, για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ως σύλλογος να χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να παραδοθεί το ταμείο και τα παραστατικά στο ακέραιο  στον  νέο ταμία που έχει εκλεγεί από την κατανομή στο νέο Δ.Σ. Ξεμπλοκάροντας τα οικονομικά μας προκειμένου  να οργανώσουμε καλύτερα  τον αγώνα εναντία στην αντιλαϊκή  πολιτική που βρίσκεται σε κλιμάκωση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την Ε.Ε. και το κεφάλαιο".