ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΓΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΘΕΜΑΤΑ:

1. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.

3. ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

4. ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.

Συνάδελφοι- σσες,

Με την συμμετοχή σας στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου και την ψήφο σας στις εκλογές του, συμβάλλουμε  να γίνει το Σωματείο μας πιο μαζικό και πιο ικανό να παρεμβαίνει στον κλάδο. Ενισχύουμε την προσπάθεια του Σωματείου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία για την οργάνωση τους, μέσα στους χώρους δουλειάς. Δυναμώνουμε το Σωματείο μας για τις μάχες ενάντια στις επιδιώξεις των επιχειρηματιών και των μονοπωλιακών ομίλων και της κυβέρνησης στα αντιλαϊκά μέτρα. Ενάντια στην κατάργηση των Σ.Σ.Ε., τις μειώσεις μισθών, την απλήρωτη εργασία, την εντατικοποίηση, την κατάργηση των επιδομάτων, την ανεργία, την τρομοκρατία μέσα στους χώρους δουλειάς, τις απολύσεις, στον διαχωρισμό νέων και παλιών εργαζομένων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ;

…..ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ….ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ……ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ…..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…..ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ  ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…..

Αποτρέπουν συνειδητά τους εργαζόμενους από την δράση του σωματείου. Οι ίδιοι  δεν ζουν όμως με 500€ τον μήνα. Δεν ζουν με την αγωνιά της ανεργίας και της απλήρωτης εργασίας, δεν ζουν καθημερινά με τον μόχθο της δουλειάς.

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ;

Να μας μάθουν να ζούμε με ψίχουλα.

Να καταργήσουν τις συμβάσεις εργασίας.

Να μην υπάρχει κανένα δικαίωμα.

Να μην εκπροσωπείται ο εργαζόμενος από το σωματείο του αλλά να είναι μόνος του στις ορέξεις του κάθε εργοδότη.

Να υπομένει την εντατικοποίηση και την πίεση της δουλειάς τις περισσότερες φορές απλήρωτος για μήνες, προκειμένου να αυγαταίνουν τα κέρδη τους. 

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ;

«……οι εργαζόμενοι καταλαβαίνουν την δυσκολία και συναινούν στο να ανέχονται την κατάργηση  δικαιωμάτων και την απλήρωτη εργασία για να σωθεί η επιχείρηση…»

ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ  ΟΧΙ  ΜΟΝΟ  ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ  ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ.

Οι ίδιοι όμως μετέχουν όλοι τους, σε  εργοδοτικούς φορείς. Είναι οι ίδιοι συνδικαλιστές στις οργανώσεις τους. Από κοινού σχεδιάζουν και οργανώνουν την δράση τους για τα συμφέροντα τους .

Ας σκεφτούμε εάν υπάρχει έστω και μια κατάκτηση, έστω και ένα δικαίωμα που δεν έχει κερδηθεί με τους αγώνες των εργαζομένων. ΩΡΑΡΙΑ, ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ , ΑΔΕΙΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ κτλ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ-ΟΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ!

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

Μόνο με την ενοποίηση και την συλλογικότητα των εργαζομένων του κλάδου θα κερδίσουμε όσα είχαν κατακτηθεί τα προηγούμενα χρόνια και χάθηκαν από τις πολιτικές που θέλουν να επιβάλουν το κεφάλαιο, η Ε.Ε. και οι αστικές κυβερνήσεις.

Συσπείρωση στο σωματείο, όλοι στον αγώνα.

Ενότητα και πάλη για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ