Γενική συνέλευση, εκλογές και κοπή πίτας θα πραγματοποιήσει στα γραφεία του στις 28 Ιανουαρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Λάρισας.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Μετά από απόφαση συνεδρίασης της 20-12-2019 του Διοικητικού συμβουλίου του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ με αριθμό πρακτικού 9: Σας καλούμε στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, την ΤΡΙΤΗ 28 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19.00 επί της οδού, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ 1 & ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 1ος ΟΡΟΦΟΣ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , την γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναπληρωματικών, πειθαρχικό συμβούλιο και εξελεγκτικής επιτροπής.

Επίσης ενημερώνουμε:

Τα μέλη του Συλλόγου μας ότι σύμφωνα με τα άρθρα 10 & 14 του καταστατικού για να είναι οικονομικά τακτοποιημένα , πρέπει να καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή τους 2019 (20€), κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Συλλόγου.

Ως εκ τούτου , όσοι δεν εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις , δεν θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού.

Υπενθυμίζεται ότι όσα μέλη δεν έχουν πληρώσει τις συνδρομές περισσότερων ετών, εφόσον πληρώσουν τις συνδρομές των δύο τελευταίων ετών 2018 – 2019 , αποκτούν το δικαίωμα του εκλέγειν – εκλέγεσθαι και να καταθέσουν όσοι επιθυμούν την υποψηφιότητα τους μέχρι και την 24/1/2020 στην γραμματεία του Συλλόγου .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ενημέρωση για την συνδρομή έχει ήδη αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ .»