Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος κύκλος του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» και οι μικροί Κατασκηνωτές μαζί με τους γονείς τους αποχώρησαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Συγκεκριμένα, από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης τα παιδιά πήραν τις θέσεις τους στο γήπεδο και οι εξέδρες γέμισαν με φίλους και συγγενείς για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Η γιορτή ξεκίνησε με τη μεγάλη παρέλαση των ομάδων, ακολούθησαν οι ημιτελικοί αγώνες και στο μεγάλο τελικό οι «Κατακτητές» από το 44ο Δημοτικό Σχολείο στη Νέα Πολιτεία έφτασαν στη νίκη κερδίζοντας στα πέναλτι τους «Αήττητους» από το 4ο Δημοτικό Σχολείο. Πανηγυρισμοί, χορός, τραγούδι καθώς πλησιάζει η στιγμή της απονομής του κυπέλλου. Πέρα του μεγάλου νικητή, βραβεύτηκαν και η μικρή ομάδα των παιδιών «Αστέρας Ραχούλας» από το 33ο Δημοτικό Σχολείο στη Νέα Σμύρνη, καθώς και η ακαδημία ποδοσφαίρου για προσφυγόπουλα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, τονίζοντας την ιδιαίτερη αξία του προγράμματος για τις οικογένειες της πόλης σε μια περίοδο κρίσης, δηλώνοντας ότι ο Δήμος στηρίζει τους πολίτες της έμπρακτα και καθιερώνει καινοτόμες δράσεις με προτεραιότητα στο παιδί και στις σύγχρονες ανάγκες  του, που πλέον έχουν γίνει θεσμός για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Τέλος, o δήμαρχος ευχαρίστησε το προσωπικό για τη συνεργασία, το μεράκι και την υποστήριξη, τους γονείς για την άψογη συνεργασία καθώς και όλους τους φορείς που στήριξαν το όλο εγχείρημα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης, ο εκπρόσωπος της ΔΗΚΕΛ Βαγγέλης Κυριτσάκας και η Διευθύντρια Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κα Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Να σημειωθεί ότι οι κατασκηνωτικές δομές θα παραμένουν κλειστές τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, ενώ ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος για το μήνα Αύγουστο θα ξεκινήσει κανονικά την Τρίτη 1 Αυγούστου με τη συμμετοχή και των νέων παιδιών.
Για πληροφορίες, βοήθεια ή/και υποστήριξη στο τηλ: 2410680205, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00 στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.