Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας ζητά με νέα ανακοίνωσή του να προσληφθούν οι 132 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ στα δυο νοσοκομεία της πόλης.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Τελειώνει και ο Μάιος και οι 132 επιτυχόντες στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2017 και μη προσληφθέντες στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας για καθαριότητα, φύλαξη, σίτιση, βρίσκονται ακόμα στο περίμενε.
Ο υπουργός υγείας και η κυβέρνηση, που πρέπει να δώσουν πολιτική λύση, με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας, δεν έχουν απαντήσει ακόμα τι σκοπεύουν να κάνουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή δυο φορές μέσα στον Μάιο ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, δεν εμφανίσθηκε ούτε ο αρμόδιος υπουργός, ούτε υφυπουργός να απαντήσει.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει να σταματήσει ο εμπαιγμός που υφίστανται επι 15 μήνες τώρα οι 132 επιτυχόντες και να δοθεί άμεση πολιτική λύση στο πρόβλημα με νομοθετική ρύθμιση από την πλευρά του υπουργείου υγείας και της κυβέρνησης, προκειμένου να γίνει άμεσα η πρόσληψη των 132 επιτυχόντων και μάλιστα με συμβάσεις πλήρους και σταθερής εργασίας»