Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μάιου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών – Νέα Χρηματοδότηση των Επιχειρήσεων».
Εισηγητές : – Μαρία Φαροπούλου Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υ.Δ.Δ.Α.Δ. και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών.
- Μαρία Χατζηλεωνίδα Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υ.Δ.Δ.Α.Δ. και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων όπως ψηφίσθηκε με το Ν. 4469/2017 σε συνδυασμό με τις νέες δυνατότητες Χρηματοδότησης των Επιχειρήσεων μέσα στα πλαίσια του Νόμου καθώς και η Ρύθμιση Οφειλών των Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Aναβολή εκδήλωσης

Ενόψει της εκδήλωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας με θέμα τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών, της οποίας ο χρόνος διεξαγωγής συμπίπτει απολύτως με την ήδη ανακοινωθείσα ενημερωτική συνάντηση διαμεσολαβητών που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας, με αντικείμενο συζήτησης τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεων για τη Διαμεσολάβηση (Ν. 4512/2018), η τελευταία αναβάλλεται, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι δικηγόροι διαμεσολαβητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ως άνω εκδήλωση του ΔΣΛ.
Ο μετ’αναβολήν χρόνος διεξαγωγής της ενημερωτικής συνάντησης διαμεσολαβητών, θα ανακοινωθεί σύντομα.