Σε συνεργασία με την Aντιδημαρχiα Παιδείας και  Νεολαίας και το 26ο Δημοτικό Σχολείο ολοκληρώθηκε ο κύκλος μαθημάτων για το έτος 2015-2016 του ZUMBA KIDS τμήματος του Μορφωτικoύ Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Θωμά. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Μ.Ε.Σ. Αγ.Θωμά την προηγούμενη εβδομάδα μέσα σε μια εξωτική ατμόσφαιρα με καλοκαιρινά εδέσματα και ροφήματα. Οι μικροί μαθητές μας ταξίδεψαν με κέφι, μουσική, zumba και πολλά χαμόγελα...μέχρι την Χαβάη!!!

H Zumba Instructor  Αλεξάνδρου Νατάσα  παρουσίασε με τους μικρούς μαθητές της ένα γεμάτο ζωντάνια , ενέργεια και ρυθμό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν και  όλοι οι μικροί θεατές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας  κ. Μπατζανούλης Αλέξανδρος, η Διευθύντρια του 26ου Δημ.σχολείου κα Σταγιάννη Κατερίνα, εκπαιδευτικοί του 26ου Δημ.σχολείου, ο πρόεδρος του Μ.Ε.Σ.Αγ.Θωμά κος Κατσάρας Νικόλαος και μέλη του Συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας  κ. Μπατζανούλης Αλέξανδρος αφού ευχήθηκε καλό καλοκαίρι απένειμε τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους μικρούς μαθητές και η κα Αλεξάνδρου μοίρασε αναμνηστικά δώρα ανανεώνοντας το ραντεβού για το Σεπτέμβριο

Στη δημιουργία της ατμόσφαιρας για το ταξίδι στην εξωτική Χαβάη συνέβαλαν με τις χορηγίες τους το ΙΚΕΑ Θεσσαλίας και η Διεύθυνση Πρασίνου Δήμου Λαρισαίων.